Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Electromotor pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Electromotor pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Electromotor pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Electromotor vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Electromotor mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Electromotor pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Electromotor pentru cele mai bune branduri de camioane

Electromotor pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Electromotor pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Electromotor. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Electromotor la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Starterul asigură rotirea arborelui pentru a porni motorul camionului. Este un motor electric care se alimentează de la baterie. Modul în care este concepută piesa presupune existența unui înveliș, a rotorului, a suportului periei, a unui comutator solenoid și unui servomotor.

Tipuri de startere pentru camioane

În funcție de model:

  • Fără unitate de reducție. Actuatorul acestor dispozitive sunt direct conectate la arborele rotorului, lucru care asigură pornirea rapidă a motorului. Piesele sunt fiabile și rezistente la sarcini mari. Ele au un model simplu care simplifică foarte mult reparația și înlocuirea. Dezavantajele sunt dimensiunile lor mari și greutatea loc mare, costul ridicat și eficiența slabă a capacității bateriei în sezoanele reci.
  • Cu unitate de reducție.Acestea au încorporat un convertor de rotație care mărește cuplul. Acesta este localizat între actuator și rotor și ajută la stimularea creșterii performanței cu un consum de curent mai mic. Piesele de acest tip sunt compacte, ușoare și relativ ieftine. Dezavantajul principal este însă puterea mică.

Disfuncționalități și motivele acestora

Piesa nu are o anumită durată de viață și trebuie înlocuită întrucât pot apărea defecțiuni cum ar fi abraziunea arborilor și a plăcuțelor de contact în electrodul colector, ruperea firelor sau scurtcircuitarea bobinei interne. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a utilizării greșite a piesei sau unui scurtcircuit în sistemul electric al vehiculului.

La fel ca și în cazurile starterului de la autoturisme, aceste piese ale camioanelor devin nefuncționale din cauza defecțiunilor mecanice ale componentelor lor. Aceste defecțiuni includ abraziunea rulmenților, deformarea dinților pinioanelor sau distrugerea ambreiajului prin suprasolicitare. Toate acestea sunt rezultatul uzurii normale, a accidentelor rutiere sau a reparațiilor proaste. În plus, contactele se pot oxida sub influența umezelii iar armăturile solenoidului și a actuatorului se pot bloca. Astfel de probleme se pot evita doar prin înlocuirea pieselor componente defecte.

Cum să detectați erorile

Erorile acestor piese sunt indicate de clicurile atunci când se pornește motorul. În plus, starterul poate da rateuri la pornire și oprire. Aceste simptome sunt asociate cu contactul de pornire defect sau cu o baterie slab încărcată sau descărcată. Starea pieselor electrice se poate testa prin măsurarea cu un ampermetru sau voltmetru. Diagnoza acestor piese trebuie să se facă la un service auto.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Aveți posibilitatea de a achiziționa un starter sau alte tipuri de piese pentru camionul dvs la prețuri mici din magazinul nostru online. Specialiștii experimentați din echipa de suport pentru clienți sunt întotdeauna gata să vă acorde consultanță online și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți referitor la produsele noastre. Noi oferim prețuri accesibile și, adesea, avem promoții, în plus, procesăm rapid comenzile și asigurăm livrarea lor promptă.