Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Far pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Far pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Far pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Far vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
 • Camioane Far mereu la prețuri mici
  Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Far pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Far pentru cele mai bune branduri de camioane

Far pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Far pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Far. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Far la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Farul frontal este responsabil de iluminarea drumului din fața vehiculului și transmiterea de semnale de avertizare celorlalți participanți la trafic. Această componentă, care se mai numește și bloc de faruri, cuprinde luminile de fază scurtă și fază lungă, gabariturile, indicatoarele de direcție și luminile de mers pe timp de zi. Dispozitivele de iluminare frontală sunt instalate pe ambele părți ale camionului.

Tipuri de faruri frontale pentru camioane

După tipul lămpilor:

 • Cu wolfram. Nu necesită mult curent electric și sunt ieftine. Intensitatea lor luminoasă este relativ joasă, iar durata de viață - scurtă, de până la 1 000 de ore în medie.
 • Cu halogen. Cele mai des utilizate. Sunt mai puternice decât cele cu wolfram și au o durată de viață mai lungă, aproximativ 1 500 de ore.
 • Cu descărcare de gaz. O lumină puternică este emisă în urma încălzirii gazului xenon. Durata medie de viață este între 2 000 și 3 000 de ore. Cum partea exterioară a produselor nu este încălzită, acestea pot fi amplasate în difuzoare din plastic. Dezavantajul acestor piese este prețul ridicat.
 • LED. Sunt compacte, rezistente la deteriorare și economice. Asigură un nivel optim de iluminare. Durata lor de viață este de peste 3 000 de ore. LED-urile nu sunt la fel de puternice ca lămpile cu xenon. Dezavantajul este prețul mare.

După forma reflectorului:

 • Parabolice. In these products, the larger the reflector is, the higher is the light output.
 • Cu formă complexă (divizate în mai multe secțiuni). Fiecare dintre ele reflectă lumina într-un fel anume, asigurând astfel cea mai uniformă iluminare.
 • Elipsoidale. Se folosesc la luminile de tip proiector. Aceste componente au dimensiuni mici, producând totuși un flux de lumină destul de puternic.

Defecte și cauze

Cel mai adesea, defecțiunile lentilelor farurilor frontale la autoturisme și camioane sunt determinate de deteriorările mecanice și de temperatură înaltă. Atunci când se instalează lămpi prea puternice este posibilă topirea, iar în cazul unui accident rutier - crăparea sticlei. În plus, componenta poate fi deteriorată și în urma instalării incorecte sau a nerespectării regulilor de operare.

Lămpile incandescente se pot arde datorită unui scurt circuit, umezeala poate oxida contactele, iar firele uzate se pot rupe. În multe cazuri, înlocuirea componentei în ansamblu nu este necesară, este suficientă instalarea unui element nou în locul celui defect, excepție făcând doar farurile LED nedemontabile.

Cum detectăm defectarea farurilor la un camion

O componentă defectă este indicată de o lumină slabă sau absența acesteia. În plus, fluxul de lumină își poate modifica direcția sau poate licări după pornire.

Componenta trebuie înlocuită dacă în urma inspectării s-au observat crăpături sau exfolieri ale difuzorului, urme de topire. După înlăturarea componentei, deteriorările pot fi identificate vizual.

În timpul reviziei, cablurile electrice pot fi diagnosticate cu un echipament specializat. De exemplu, specialiștii măsoară adesea rezistența, tensiunea și puterea circuitului.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Puteți cumpăra ieftin faruri frontale pentru camioane din magazinul nostru online. Datorită site-ului intuitiv și sistemului de navigare facil, veți putea comanda online în doar câteva minute. Oferim clienților noștri doar produse de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.