Plus
Încercați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. este gol

Perna aer pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Perna aer pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Perna aer pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Perna aer vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Perna aer mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Perna aer pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Perna aer pentru cele mai bune branduri de camioane

Perna aer pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai mult
Perna aer pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Perna aer. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Perna aer la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Autoturismele sunt echipate cu suspensie pneumatică numai dacă fac parte din clasa de lux. Camioanele, în schimb, sunt pe larg echipate cu acest tip de suspensie. Este relativ ușoară și contribuie la confortul din timpul condusului. În plus, acest sistem permite și reglarea distanței dintre podeaua mașinii și suprafața solului. Acest lucru simplifică în mod considerabil procesul de încărcare a mărfurilor. De regulă, pe camioane sunt instalate componente cu un singur circuit.

Tipuri

Unitățile au diverse elemente:

  • Cu zonă eficientă variabilă. Este determinată de deplasarea flanșelor de sprijin.
  • Cu zonă eficientă constantă. Sunt componente de tip piston.

Aceste structuri pot fi instalate pe ambele axe. Totuși, în cazul camioanelor, mai des este întâlnită suspensia pneumatică spate decât cea frontală.

Defecțiuni și cauze

Nu există termene limită pentru înlocuire, aceasta realizându-se în cazul în care cilindrii pneumatici își pierd integritatea, datorită efectului abraziv. Acest lucru se întâmplă din cauza contactului permanent a suprafeței de lucru cu nisipul sau murdăria. Un alt tip de defecțiune des întâlnită îl constituie distrugerea elementelor compresorului, în urma operării prelungite și neîntrerupte.

Cum identificăm defectele suspensiei pneumatice la camioane

Defecțiunea poate fi indicată de indicatorul corespunzător de pe tabloul de bord. În plus, în timpul parcării, caroseria este lăsată de obicei în jos în dreptul uneia dintre roți. Un compresor defect poate produce sunete ciudate în timpul funcționării. Se poate, deasemenea, întâmpla să aibă nevoie de mai mult timp pentru a câștiga presiunea necesară. Unitatea nu trebuie întotdeauna înlocuită în totalitate; în unele cazuri doar elementele defecte pot fi reparate. Însă pentru aceasta mai bine contactați profesioniștii unui service auto.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Doriți să cumpărați suspensie pneumatică sau alte componente pentru camionul dumneavoastră? În catalogul magazinului online AUTODOC veți găsi o gamă vastă de componente. Prețurile noastre rezonabile vă vor ajuta să reduceți costurile. Preferați să cumpărați în perioada promoțiilor? Oferim regulat clienților noștri reduceri, care le permit să cumpere componente de înaltă calitate la prețuri mici. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să contactați specialiștii serviciului nostru de asistență clienți prin intermediul chat-ului online sau telefonic.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...