Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Radiator / Piese pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Radiator / Piese pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Radiator / Piese pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Radiator / Piese vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Radiator / Piese pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Radiator / Piese pentru cele mai bune branduri de camioane

Radiator / Piese pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Radiator / Piese pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Radiator / Piese. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Radiator / Piese la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Radiatorul de răcire al motorului unui camion ajută la prevenirea supra-încălzirii motorului. Lichidul care circulă în interiorul acestuia este răcit de către curenții de aer provocați de mișcarea vehiculului iar răcirea este accentuată de către un ventilator.

Tipuri de radiatoare de răcire a motorului unui camion

În funcție de materialul din care este fabricat:

  • Din aluminiu, care are avantajul că are o greutate mică și un preț accesibil.
  • Din cupru, care are o conductibilitate mare a căldurii și, în plus, este mult mai rezistent la deteriorările provocate de coroziune.

Aceste produse diferă intre ele și prin modelele lor diferite. În mod particular, pot fi:

  • Cu nervuri interioare plat. Acest model folosește tuburi, de obicei plate sau ovale. Ele sunt aranjate în rând și trec prin plăci transversale care cresc zona de disipare a căldurii.
  • Cu nervuri interioare în serpentină. În acest caz, tuburile sunt aranjate unul câte unul în rânduri și au nervuri de carton ondulat între ele. Îmbunătățesc turbulența curenților de aer care trec prin grilajul de răcire.

Dispozitivele prezentate în cataloage sunt diferite între le prin lungimea lor, prin lățime și prin înălțime. De obicei, dispozitivele care se instalează pe camioane au dimensiuni mult mai mari și sunt mult mai grele comparativ cu radiatoarele de răcire a motoarelor de pe autoturisme.

Defecțiuni și motivele acestora

Acest produs își poate pierde integritatea, de exemplu, ca urmare a unui accident rutier. Deteriorările cauzate de rugină sunt, de asemenea, posibile,ca urmare a expunerii la substanța de răcire sau la un agent de curățare ales greșit. Circularea cu întreruperi a lichidului de răcire poate apare, de asemenea, foarte frecvent. Motivul este ancrasarea dispozitivului prin depunerea de depozite diverse, cum ar fi, ca urmare a folosirii neglijente a substanțelor de etanșare.

Cum se pot depista erorile

Slaba funcționare a piesei poate fi indicată de către martorul de bord ce indică temperatura lichidului de răcire. În afară de acest lucru, scurgerile de antigel în caz de pierdere a integrității este, de obicei, însoțită de un miros specific în cabină sau în zona piesei. În aceste cazuri trebuie inspectat radiatorul de răcire al motorului camionului dvs pentru depistarea deteriorărilor și a scurgerilor. Acest lucru necesită demontarea elementelor care sunt în vecinătate și acest lucru trebuie făcut de către profesioniști dintr-un service auto. Aceștia vor verifica și vor înlocui piesa defectă dacă acest lucru va fi necesar.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Pentru a face reparații ieftine la camionul dvs, comandați piesele de care aveți nevoie din magazinul online AUTODOC. Noi, cu regularitate organizăm promoții, astfel încât veți putea achiziționa un radiator de răcire a motorului cât și alte componente pentru camionul dvs la cel mai bun preț. În cazul în care veți avea nevoie de asistență în alegerea produsului din catalogul nostru, va rugăm să contactați specialiștii din serviciul de suport pentru clienți pe chat-ul nostru online.