Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Rulment de presiune ambreiaj pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Rulment de presiune ambreiaj pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Rulment de presiune ambreiaj pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Rulment de presiune ambreiaj vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Rulment de presiune ambreiaj mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Rulment de presiune ambreiaj pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Rulment de presiune ambreiaj pentru cele mai bune branduri de camioane

Rulment de presiune ambreiaj pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Rulment de presiune ambreiaj pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Rulment de presiune ambreiaj. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Rulment de presiune ambreiaj la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Rulmentul de presiune pentru camioane este o componentă a transmisiei, responsabilă de separarea discurilor. În special, aceasta se activează la schimbarea vitezelor și la funcționarea în gol a motorului.

Tipuri de rulmenți de presiune pentru camioane
  • Mecanici. Sunt acționați de un cablu. Au construcție simplă și o eficiență relativ redusă. De obicei sunt ieftini.
  • Hidraulici. Sunt acționați prin sporirea presiunii lichidului din cilindrul principal, transmisă la cilindrul de lucru odată cu apăsarea pedalei. În consecință, rulmentul de presiune se deplasează spre diafragmă. Șoferul aproape că nu trebuie să depună efort la apăsarea pedalei.
Defecțiuni și cauze

Această componentă nu poate fi reparată și este de obicei schimbată din cauza uzurii din timpul exploatării. De multe ori acest lucru se datorează faptului că lubrifiantul conținut în element își pierde proprietățile, cum ar fi de exemplu la contactul permanent cu apa și noroiul.

În cazul instalării incorecte, la fel ca și rulmentul de presiune pentru autoturisme, componenta poate începe să alunece. Acest lucru determină adesea și defectarea altor componente din apropiere.

Cum detectăm defecțiunile

Atunci când pedala rămâne apăsată pentru mai mult timp, se poate auzi foarte clar o bătaie, fapt ce indică uzura cursei rulmentului. Diagnosticarea vizuală este dificilă, întrucât necesită dezasamblarea unității. Nu se recomandă realizarea acestei proceduri de sinestătător, cel mai bine este să contactați un service auto. Chiar și în lipsa simptomelor evidente, componenta trebuie înlocuită la fiecare 100-150 de mii de km parcurși.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Preferați să cumpărați dintr-un magazin online cu ajutorul smartphone-ului? Instalați aplicația noastră mobilă și veți putea cumpăra rulmenți de presiune, volanți, diferențiale și alte componente pentru camionul dumneavoastră din orice locație convenabilă pentru dumneavoastră. Prețurile noastre accesibile și promoțiile captivante vă oferă șansa de a cumpăra tot de ce aveți nevoie, la preț mic. Răsfoiți catalogul nostru acum și convingeți-vă și singur că la AutoDoc puteți cumpăra online rapid și avantajos.