Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Set complet reparatie ambreiaj pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Set complet reparatie ambreiaj pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Set complet reparatie ambreiaj pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Set complet reparatie ambreiaj vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Set complet reparatie ambreiaj mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Set complet reparatie ambreiaj pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Set complet reparatie ambreiaj pentru cele mai bune branduri de camioane

Set complet reparatie ambreiaj pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Set complet reparatie ambreiaj pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Set complet reparatie ambreiaj. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Set complet reparatie ambreiaj la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Kitul de ambreiaj pentru camioane este un set de elemente care transmit cuplul de la motor la transmisie. Kitul include de obicei un volant, o placă de presiune și un disc de ambreiaj, un rulment de presiune și elemente de fixare. Pentru camioanele cu sistem cu două discuri, kitul mai conține și o placă intermediară. Componentele sunt de obicei realizate din fontă, oțel aliat, sau materiale de fricțiune fără azbest. Kiturile prezentate în cataloage diferă între ele după numărul de componente conținute și preț.

Când trebuie instalat kitul?

Nu există termene stricte pentru schimbarea ansamblului. De obicei durata de viață este de 80 000-150 000 km parcurși. Gradul de uzare depinde de stilul de condus și condițiile de exploatare ale vehiculului.

Există câteva semne ce indică necesitatea instalării componentelor noi. Aici ne referim la problemele de schimbare a vitezei, acționarea incompletă a ambreiajului, vibrarea caroseriei vehiculului, smucituri ale camionului și alte sunete atunci când pedala este apăsată.

Spre deosebire de componentele de ambreiaj pentru autoturisme, componentele pentru camioane sunt supuse sarcinilor mari. În această privință, se recomandă să mergeți la un service auto pentru diagnosticare și deservire.

Producători renumiți de kituri de ambreiaje

Branduri bine cunoscute sunt:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt și altele.
AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online puteți cumpăra kit de ambreiaj pentru camion și multe alte componente. Dacă produsele beneficiază de promoție, atunci le puteți cumpăra și mai ieftin. Întrebați specialiștii serviciului nostru de asistență tehnică despre reducerile actuale și cumpărați avantajos online de pe AUTODOC.