Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Suspensie cabina sofer pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Suspensie cabina sofer pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Suspensie cabina sofer pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Suspensie cabina sofer vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Suspensie cabina sofer mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Suspensie cabina sofer pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Suspensie cabina sofer pentru cele mai bune branduri de camioane

Suspensie cabina sofer pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Suspensie cabina sofer pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Suspensie cabina sofer. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Suspensie cabina sofer la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Camioanele au o greutate semnificativă, prin urmare pot se pot balansa atunci când se conduce pe drumuri cu asperități. Pentru reducerea efectului dinamic al suprafeței drumului, la camioane se folosește suspensia pneumatică pentru cabină. Aceasta îmbunătățește aderența rutieră, asigură mersul lin al vehiculului pe orice tip de drum și menține garda la sol optimă.

Tipuri de suspensii pneumatice pentru cabina camioanelor

Modelul se bazează pe burduful de cauciuc aflat sub cabină și care are aer comprimat în interior. Poate rezista la o presiune de zeci de atmosfere și își schimbă proprietățile datorită mecanismului de ajustare automată. Există două tipuri de arcuri de aer:

  • Cu burduf de aer care constă în 2-4 straturi de țesătură cauciucată și de țesătură poliamidă (capron, nailon, neopren). Ele sunt prevăzute cu găuri pentru alimentarea cu aer și spații pentru montare. În mijlocul burdufului există o bandă inelară. Unele dintre modele au și dopuri din cauciuc. Fricțiunea internă și lipsa de căldură în timpul funcționării camionului fac ca aceste arce de aer so fie în special fiabile.
  • Cu diafragmă. Acestea sunt diferite de burdufurile de aer prin disponibilitatea unui piston și a unei diafragme care limitează volumul piesei. Amprenta acestor arce de aer de acest tip este mai mică decât a celor din categoria anterioară.

În plus față de elementele clasice ale suspensiei pneumatice pentru cabina camioanelor, companiile producătoare mai oferă modele cu înveliș și carcasă. Ultimul se comportă ca o îmbinare și poate fi fabricat din metal sau din plastic. Arcele pe aer cu astfel de piese pot susține sarcini mari fără să se deformeze.

Defecțiuni și motivele acestora

Cea mai frecventă problemă este scurgerea de aer din punctele de contact dintre burduful de aer și amortizorul pe aer. În plus, sunt posibile deteriorări mecanice ale burdufului de aer sau ale arcelor. De regulă, defecțiunile se întâmplă ca și rezultat al șofatului neglijent sau a supraîncărcării vehiculului. Motivul poate fi și lovirea de obstacole sau pătrunderea de murdărie sau de obiecte străine în interiorul ansamblului. Arcurile de aer nu se pot repara ci, în caz de defecțiune, trebuiesc înlocuite.

Cum să detectăm defecțiunile

Mai întâi de toate, defecțiunile vor fi vizibile în timpul reviziilor de rutină. Zgomotul mare din interiorul cabinei, ciocănituri ciudate și vibrațiile în timpul deplasărilor pe drumuri cu asperități pot indica necesitatea unei inspecții neplanificate. Deteriorarea suspensiei pneumatice a cabinei camioanelor mai este însoțită de o amplitudinea crescută a oscilațiilor vehiculului în partea din față atunci când camionul se deplasează cu viteze mari.

AUTODOC: achiziții convenabile online

Sunteți în căutarea unui magazin online care are prețuri mici pentru piesele necesare la repararea și întreținerea vehiculelor comerciale? Atunci bine ați venit la AUTODOC. Aici puteți achiziționa profitabil piese pentru suspensia pneumatică a cabinei și multe alte tipuri de piese. Toate produsele din catalogul nostru sunt ieftine la raportul comparativ de calitate. În plus, noi organizăm frecvent promoții care vă vor permite să economisiți. Spuneți la revedere prețurilor mari - plasați comanda dvs online chiar acum pe website-ul nostru.