Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Tambur frana pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Tambur frana pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Tambur frana pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Tambur frana vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Tambur frana pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Tambur frana pentru cele mai bune branduri de camioane

Tambur frana pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Tambur frana pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Tambur frana. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Tambur frana la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Tamburii de frână pentru camioane sunt cilindri metalici pe presează saboții de frână. Acest lucru va rezulta în descreșterea vitezei și oprirea vehiculului. Piesa este strâns atașată de butucul roții și se învârte în jurul ei. Aceste piese sunt durabile, eficiente și au un model simplu.

Tipuri de tamburi de frână pentru camioane

În funcție de axul pentru care sunt concepuți:

  • pe spate;
  • pe față;
  • universali.

Tamburii pentru axa față și spate pentru camioane au diferite dimensiuni și greutăți. De obicei, piesele cele mai mari se instalează în spate în timp ce piesele mai înguste se instalează pe față. Multe camioane cu două axe au instalate piese identice atât pe față cât și pe spate.

În funcție de model:

  • Mixte, care sunt reprezentate de două piese: un cilindru și o flanșă. Sunt considerate a fi cele mai durabile.
  • Solide, care sunt niște piese din fontă relativ ieftine.

În funcție de materialul din care sunt fabricate:

  • Din aluminiu, care sunt ușoare, disipează bine căldura și se răcesc ușor. Sunt foarte rezistente la corodare, au un aspect estetic și sunt relativ ieftine. Dar își pot pot denatura dacă sunt supraîncălzite.
  • Din fontă, care sunt durabile și nu se denaturează la temperaturi mari. Le trebuie mult timp ca să se răcească și sunt predispuse la corodare în cazul în care sunt expuse condițiilor de umezeală.

Piesele au mai multe diametre variate. Spre deosebire de tamburii de frână la autoturisme, unde valoarea este de aproximativ 20 mm, dimensiunile tamburilor pentru camioane pot atinge și chiar depăși 450 mm.

Defecțiuni și motivele lor

Piesele sunt fabricate din materiale durabile, totuși, ca urmare a sarcinilor mecanice și de temperatură, ele se pot uza în timp. De regulă, durata lor de viată este de 100000 de kilometri parcurși. Defectele principale includ diametrul interior crescut, la fel ca și umflături, zgârieturi, tăieturi și rugină. În cazul acestor tipuri de defecte, nu se pot face reparații- ele trebuiesc înlocuite.

Cum să detectați defecțiunile

Funcționarea acestor piese determină direct siguranța, prin urmare, întreținerea lor regulată nu trebuie niciodată ignorată. În timpul fiecărei revizii, evaluați starea pieselor prin inspectarea găurilor din piesă. În plus, diagnosticarea este necesară dacă camionul pierde în accelerație la turații mici mai mult ca de obicei atunci când se frânează brusc. Deteriorarea pieselor mai este indicată și de vibrația volanului și probleme la viraje.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Doriți să achiziționați tamburi de frână și alte produse pentru camion în mod profitabil pentru dvs? Atunci bine ați venit la AUTODOC. În catalogul nostru veți avea ocazia să găsiți produse de mare calitate dar la prețuri accesibile. Aplicăm discounturi la cele mai multe dintre produse și vă ajutăm astfel să economisiți bani. Spuneți adio la plățile supraîncărcate - plasați chiar acum comanda dvs online în magazinul nostru online!