Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Tevi de esapament pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Tevi de esapament pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Tevi de esapament pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Tevi de esapament vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Tevi de esapament pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Tevi de esapament pentru cele mai bune branduri de camioane

Tevi de esapament pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Tevi de esapament pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Tevi de esapament. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Tevi de esapament la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Țevile de eșapament și țevile flexibile ale camionului sunt necesare pentru evacuarea gazelor de eșapament. De asemenea, ele mai reduc din nivelul de zgomot și vibrații de la motor.

Tipuri de conducte flexibile de eșapament de pe camion

De regulă, țeava flexibilă este fabricată sub forma unei împletituri rigide și rezistente. Cataloagele companiilor producătoare includ produse care sunt diferite în funcție de tipul de strat interior:

  • Interloc (întărită). Partea interioară este fabricată din plăci paralele și flexibile. Ele se remarcă prin durabilitatea mare.
  • Împletite. În interior are elementele împletite la un anumit unghi. Au un preț mic dar se pot strica mai repede.

Aceste piese auto pot fi fabricate din:

  • Oțel, care sunt relativ ieftine.
  • Oțel inoxidabil, care sunt mult mai fiabile.

Tipuri de țevi de eșapament

Aceste produse diferă între ele prin scopul lor:

  • De tip burlan, care se instalează direct în spatele galeriei de evacuare și care au capacitatea de a rezista la temperaturi de peste 600 °C.
  • Țevi de conectare, care se montează între celelalte elemente ale sistemului de eșapare.
  • Ieșiri de evacuare, care ies din toba de eșapament și folosesc la eliberarea gazelor de eșapament. Ele trebuie să fie mai lungi decât corpul mașinii cu 3–5 cm în cazul camioanelor care se folosesc pentru transportul pasagerilor.

În magazinul nostru online, puteți comanda aceste piese auto de schimb de diferite lungimi și diametre. Cu cât mai mare este ultimul dintre acești parametri, cu atât mai mică va fi viteza gazului eșapat. Merită menţionat faptul că piesele pentru vehiculele comerciale au dimensiuni mai mari decât țevile de eșapament de la autoturisme.

Defecțiuni și motivele lor

Durata de viață a acestor produse nu este specificată; ele trebuiesc înlocuite atunci când se strică. De regulă, țevile flexibile se uzează mai repede decât țevile obișnuite. Mișcările nesemnificative ale motorului și uzura acestuia sunt motivele care duc la uzarea țevilor. Aceste piese mai sunt și predispuse la deteriorările mecanice. De exemplu, pot fi cauzate de loviturile de pietre sau dacă s-a trecut peste obstacole mai mari. Aceste piese se mai pot și coroda în cazul în care au fost expuse la umiditate mare.

Cum să detectăm defecțiunile

Dacă auziți un sunet străin atunci când motorul rulează iar sunetul devine mai puternic decât de obicei, atunci aceste piese trebuiesc înlocuite. Un alt indiciu are fi apariția unui miros de gaz de eșapament în cabină. Nu trebuie să se amâne înlocuirea pieselor defecte: în afară de disconfortul acustic, mai sunt posibile influența negativă a substanțelor chimice din gazele de eșapare, pierderea puterii motorului și, ca și consecință, un consum excesiv de combustibil.

AUTODOC: achiziții online convenabile

În magazinul nostru online, veți putea achiziționa, online, țevi de eșapament și țevi flexibile pentru vehiculele comerciale în condiții favorabile. Specialiștii din serviciul nostru de suport pentru clienți vă vor ajuta oricând să alegeți produsele de care aveți nevoie. Întrebați-i pe aceștia despre promoțiile pe care le avem astăzi și folosiți această ocazie pentru a economisi bani. Cumpărați de la AUTODOC și asigurați, fără costuri suplimentare, reparația și servisarea vehiculului!