Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Amortizor pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Amortizor pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Amortizor pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Amortizor vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
 • Camioane Amortizor mereu la prețuri mici
  Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Amortizor pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Amortizor pentru cele mai bune branduri de camioane

Amortizor pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Amortizor pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Amortizor. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Amortizor la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Amortizorul pentru camion reprezintă elementul principal al suspensiei care va absorbi șocurile datorate defecțiunilor drumurilor. Acest element menține stabilitatea vehiculului, reduce distanța de frânare și reduce oscilațiile vehiculului.

Tipuri de amortizoare de camion

Cataloagele companiilor producătoare pot include diverse produse cu diverse modele:

 • Pneumatice, care sunt amortizoare ce au funcția de ajustare a gărzii la sol și îl mențin la același nivel, indiferent de greutatea sarcinii. Modelul implică un compresor, un receptor, o unitate de control a circuitului, tuburi pneumatice și un mecanism de distribuție a aerului.
 • Hidraulice, care pot avea unul sau două tuburi. Primele tipuri sunt relativ ieftine iar celelalte pot rezista la mult mai multe cicluri.

La fel ca și în cazul amortizoarelor la autoturisme,  aceste piese pot fi diferite în funcție de ax. Se pot comanda, de asemenea, și componente online care au și alte caracteristici:

 • Regresive, care fac față foarte bine la vibrații și la balansul camionului. Nu absorb șocurile destul de eficient în timpul rulării, de exemplu, atunci când trec pe liniile te tramvai sau pe benzile de trecere dintre plăcile de beton de pe drumuri.
 • Progresive, care absorb șocurile foarte bine când este cazul de a trece peste obstacole. În timpul manevrelor, permit rularea ușoară a vehiculului.
 • Lineare, care combină calitățile ambelor categorii prezentate mai sus.

Disfuncționalități și motivele acestora

De regulă, durata de viață a acestor dispozitive este mai mică de 150,000 km parcurși. Durata de viață depinde de starea suprafeței drumului și de gradul de încărcare a vehiculului. Erorile dispozitivelor defecte sunt adesea depresurizarea carcasei ca urmare a uzurii naturale, a corodării sau a deformării garniturilor. Deteriorările mecanice grave pot apărea ca și rezultat la accidentelor rutiere.

Cum să detectați defecțiunile

Aceste piese sunt construite dintr-o singură piesă și nu se pot repara. Atunci când se înlocuiesc, se vor instala pe ax în pereche: simultan, atât amortizoarele de pe spate sau amortizoarele de pe față ale camionului.

Trebuiesc instalate piese noi atunci când și cele mai mici obstacole determină vibrații. În plus, Poate apărea balans în timpul manevrelor sau smucituri sau frânări. Piesa trebuie diagnosticată și servisată în cazul în care distanța de frânare crește iar camionul este greu de menținut pe banda șoselei.

Defecțiuni ale pieselor se pot identifica vizual prin uzura neuniformă a cauciucurilor sau prin scurgeri. Dacă camionul este prevăzut cu amortizoare pneumatice, acestea se vor defecta prematur în perioada iernii. De vreme ce aceste piese nu fac față la temperaturi joase, va apărea dezechilibrul camionului.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Sunteți cumva în căutarea unui magazin online care are prețuri accesibile dar și de cea mai bună calitate? Deveniți atunci un client al AUTODOC! Aici veți putea achiziționa amortizoare de camion și multe alte produse fabricate de branduri de încredere. În timpul promoțiilor, veți putea comanda mult mai ieftin toate produsele care vă interesează.  AUTODOC — noi suntem alegerea acelor persoane care au valoarea timpului și a banilor lor!