Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Elemente montare arc / Piese pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Elemente montare arc / Piese pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Elemente montare arc / Piese pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Elemente montare arc / Piese vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Elemente montare arc / Piese mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Elemente montare arc / Piese pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Elemente montare arc / Piese pentru cele mai bune branduri de camioane

Elemente montare arc / Piese pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Elemente montare arc / Piese pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Elemente montare arc / Piese. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Elemente montare arc / Piese la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

În cazul autoturismelor, monturile arcurilor de suspensie sunt amplasate sub punte, iar în cazul camioanelor acestea sunt atașate deasupra. De componentele folosite depinde fiabilitatea prinderii și, în consecință, siguranța.

Tipuri de monturi pentru arcurile suspensiei la camioane

În cataloage puteți găsi următoarele componente:

  • Scoabe, plăci, tije cilindrice. Acestea se folosesc pentru a prinde capetele componentelor de cadru.
  • Bolțuri tip U. Se folosesc pentru prinderea componentelor elastice de axă.
  • Bucșe. Sunt realizate din cauciuc sau poliuretan.Cele din cauciuc absorb mai bine șocurile, iar cele din poliuretan sunt considerate a fi mai durabile.

Defecțiuni și cauze

Datorită expunerii la umezeală este posibilă corodarea pieselor metalice. Bucșele sunt dispuze la abraziune, deformare și își pierd elasticitatea în urma uzurii. Elementele de fixare se pot slăbi în urma unui accident auto sau din cauza strângerii insuficiente la instalare.

Cum detectăm defectele

Nu au o durată de viață specifică; componentele trebuie înlocuite în caz de nevoie. Este necesară întreținerea periodică a unității, care include verificarea stării elementelor individuale. În special trebuie verificată prinderea bolțurilor tip U.

Problemele pot fi indicate de pierderea stabilității la drum sau diminuarea manevrabilității. În aceste cazuri, se recomandă să măsurați atet distanța dintre roțile din dreapta și stânga față și spate. Acest lucru poate demonstra că ampatamentul este mai lung pe o parte comparativ cu cealaltă. Uneori această problemă poate fi rezolvată prin instalarea unor elemente de fixare noi. În plus, atunci când schimbați arcurile suspensiei, se recomandă săfolosiți și monturi noi.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Nu vă place să căutați componentele în diferite magazine online? Datorită gamei vaste de produse, pe AUTODOC veți găsi tot de ce aveți nevoie. Puteți cumpăra ieftin monturi pentru arcurile suspensiei și alte componente pentru camionul dumneavoastră. Avem prețuri rezonabile și promoții regulate. Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați specialiștii serviciului nostru de asistență clienți. Aceștia vă vor informa cu plăcere despre magazinul nostru online, termenele de livrare și plată.