Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Antigel pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Antigel pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Antigel pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Antigel vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Antigel pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Antigel pentru cele mai bune branduri de camioane

Antigel pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Antigel pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Antigel. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Antigel la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Antigelul se folosește pentru motorul camionului în sistemul de răcire. Acest lichid va curge prin conducte speciale care sunt conectate la radiator. Presiunea necesară a sistemului este menținută de către o pompă iar fluidul are un punct minim de înghețare și un punct mare de fierbere.

Tipuri de antigeluri pentru camioane

Cataloagele companiilor producătoare includ lichide cu diverse tipuri de aditivi. Sunt împărțite în conformitate cu clasificarea acceptată și dezvoltată de către corporația American General Motors:

  • G11 (hibrid). Acestea conțin, în afară de aditivi organici, și un set de bază de aditivi anorganici. Se pot folosi ca și lichid de răcire atât pentru autoturisme cât și pentru vehiculele comerciale. Au un preț mic și, de regulă, sunt de culoare verde și țin timp de 3 ani sau 90,000 km parcurși.
  • G12 (carboxilat). Astfel de antigeluri pentru vehiculele comerciale conțin aditivi organici: carboxilați și etilena glicol. Sunt foarte folosiți pentru vehiculele de mare tonaj. Asigură o răcire maximă și, în majoritatea cazurilor, astfel de lichide sunt de culoare roșie. Sunt rezistente la corodare iar durata lor de viață este de 5 ani sau de 150,000 km parcurși.
  • G13 (lobrid). Elementul de bază al acestora este propilena glicol care, spre deosebire de etilena glicol, se descompune rapid după desfacere. Aceste lichide sunt ecologice și pot avea culoarea galbenă sau violet. Durata lor de viață este de până la 150,000 km sau până la 4 sau 5 ani.

În magazinul nostru online, puteți achiziționa lichid de răcire concentrat. Acesta trebuie să fie diluat cu apă distilată înainte de utilizare.

Particularitățile folosirii de antigel pentru camioane

Este important de a se folosi lichide de la același brand și tip și a se evita amestecarea produselor de tipuri diferite. Dacă este necesar, se poate utiliza un hidrometru, care este un instrument care determină densitatea substanțelor lichide.

Atunci când produsul se înlocuiește, este necesar a se nota data când a avut loc procedura și a se plia și urma recomandările fabricantului. În cazul în care camionul este folosit intens, consistența acestui lichid trebuie să fie verificat periodic.În cazul în care devine gelatinos și cu particule neomogene la suprafață, atunci este necesară înlocuirea. În plus, pierderea proprietăților este dată de către depunerile pe fundul rezervorului de expansiune și de culoarea maro a lichidului. În astfel de cazuri, nu trebuie amânată deloc mentenanța. Achiziția unui nou lichid de răcire va fi mult mai ieftină decât repararea motorului din cauza supraîncălzirii.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Doriți să achiziționați antigel pentru camioane sau alte fluide tehnice profitabil pentru dvs? Aruncați o privire în magazinul online AUTODOC. Noi organizăm promoții adeseori și, în cadrul acestora puteți achiziționa tot ceea ce doriți la prețuri mici. În cazul în care acest lucru este necesar, aveți posibilitatea de a consulta specialiștii din serviciul nostru de suport. Ei vor fi întotdeauna fericiți să vă ajute pentru a alege produsele potrivite. Plasați chiar acum o comandă și noi vor organiza livrarea lor la timp!