Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Ulei de transmisie pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Ulei de transmisie pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Ulei de transmisie pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Ulei de transmisie vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
Catalog Ulei de transmisie pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Ulei de transmisie pentru cele mai bune branduri de camioane

Ulei de transmisie pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Ulei de transmisie pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Ulei de transmisie. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Ulei de transmisie la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Uleiul de transmisie se folosește pentru lubrifierea angrenajelor de reducție, a diferențialelor și a altor elemente din cutia de viteze a camionului. Crează o peliculă de ulei pe suprafața pieselor, peliculă care le protejează de înțepenire, corodare și sarcini excesive. În plus, lubrifianții reduc vibrațiile și zgomotul, împrăștie căldura și minimalizează uzura pieselor care vin în contact.

Tipuri de uleiuri pentru camioane

În funcție de aplicarea lor, exista uleiuri pentru:

 • cutii manuale de viteze și diferențiale;
 • transmisii automate.

În funcție de compoziția lor, pot fi:

 • Minerale, care formează o peliculă groasă de ulei în condițiile de presiune mare și nu conțin virtual compuși chimici dăunători. Sunt ieftini dar au un nivel mare de consum și o durată de viață scurtă.
 • Sintetici, care se folosesc în diverse nivele de temperatură de vreme ce nu sunt supuși la schimbări radicale a vâscozității în condiții de căldură sau frig. Un alt avantaj este rezistența lor la ruginire. Ca și dezavantaje se menționează gradul mare de fluiditate, lucru care poate duce la scurgerea uleiului prin garnituri.
 • Semisintetice, care sunt amestecuri de uleiuri pe bază minerală și sintetică, lucru care reprezintă o variantă optimă în termeni de raport preț-calitate. Astfel de uleiuri se folosesc în cazurile cutiilor de viteze de trafic intens ale camioanelor care lucrează în condiții grele.

În funcție de vâscozitatea lor, există uleiuri de vară, de iarnă și all-season. Au cantități și tipuri de aditivi diferiți care ajută la, în special, stabilizarea caracteristicilor de funcționare la variații de temperatură și reduc formarea de depuneri. Uleiurile de iarnă au valori diferite pentru a face față la funcționarea pe temperaturi joase. de exemplu, temperaturile pot coborî la -40, la -26 sau la -12 °C. Aditivii care se folosesc pot fi:

 • de reducere a fricțiunii;
 • de anticongelare, lucru care îmbunătățește vâscozitatea;
 • anti-corodare.

Particularități de folosite

În timp, uleiurile își pierd proprietățile de lubrifiere ca urmare a oxidării și amestecului cu produsele de uzură provenite de la discurile de frecare sau de la alte elemente ale sistemului. Înlocuirea uleiului este specificată de către producătorul autovehiculului. Uleiurile pentru autoturismele care au transmisie automată trebuiesc înlocuite la fiecare 30 sau 40 de mii de kilometri iar în cazul celor cu transmisie manuală, după 50, maxim 75 mii de kilometri. Intervalele de revizii pentru camioane sunt mai mari. Acestea se află specificate de către fabricanți pentru fiecare vehicul în parte și sunt menționate în documentația tehnică a vehiculului.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Magazinul nostru online are o gamă largă de fluide tehnice. În catalogul nostru ușor de parcurs, veți găsi cu ușurință produsul de care aveți nevoie. Prețurile noastre sunt foarte competitive și, în mod regulat, organizăm promoții și asigurăm ocazia de livrare gratuită. Plasați chiar astăzi o comandă pe website-ul nostru și achiziționați uleiuri de transmisie și alte produse pentru repararea camionului și pentru mentenanța acestuia la prețuri avantajoase.