Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Bara stabilizatoare pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Bara stabilizatoare pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Bara stabilizatoare pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Bara stabilizatoare vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
 • Camioane Bara stabilizatoare mereu la prețuri mici
  Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Bara stabilizatoare pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Bara stabilizatoare pentru cele mai bune branduri de camioane

Bara stabilizatoare pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Bara stabilizatoare pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Bara stabilizatoare. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Bara stabilizatoare la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

O bieletă transmite eforturile de la cutia de viteze la brațele direcției butucului, asigurând astfel unghiul de rotire al roților camionului. Piesa este un tub cu găuri speciale în care se montează știfturile cu bile.

Tipuri

Există piese componente pentru următoarele axe:

 • frontale;
 • dorsale;
 • de mijloc;
 • cu joc liber.

Mai întâi de toate, există bielete de față și de spate pentru vehiculele comerciale. În ceea ce privește unghiul, produsele pot fi diferite în funcție de construcția lor:

 • ne-demontabile (și care nu se pot repara);
 • demontabile (mult mai durabile datorită posibilității de servisare).

Piesele de schimb incluse în catalog mai diferă și prin:

 • greutate;
 • mărime;
 • tipul de fixare.

Defecțiuni și cauzele lor

Piesa are o durată mare de viață. Stricarea ei poate fi cauzată de deformări ce apar dacă camionul a lovit un obstacol semnificativ. Datorită faptului că se ajunge greu la piesă, înlocuirea ei trebuie realizată într-un atelier auto specializat. După înlocuire, trebuie realizată și alinierea roților.

Cum puteți detecta defecțiunile

Semnele de defectare sunt identice cu cele ale defectării unei bielete în cazul autoturismelor. De exemplu, sunete ciudate ce se aud la viraje sau ciocănituri la direcție sau joc liber. În afară de acestea, este posibil camionul să tragă într-o parte.

AUTODOC: achiziții convenabile online

Doriți să faceți astfel încât servisarea camionului dvs să fie mai ieftină? Comandați piese de schimb de bună calitate în magazinul online AUTODOC. Aici puteți achiziționa o bieletă pentru camion dar și multe alte produse la prețuri accesibile. Specialiștii din serviciul de suport tehnic vă vor ajuta cu plăcere să vă selectați piesele de schimb de care aveți nevoie și tot ei vă vor explica despre promoțiile disponibile în această perioadă. Achiziționați online pentru a avea condiții de favoare și veți intra în posesia produselor dvs în cel mai scurt termen.