Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Pompa, servodirectie pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Pompa, servodirectie pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Pompa, servodirectie pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Pompa, servodirectie vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Pompa, servodirectie pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Pompa, servodirectie pentru cele mai bune branduri de camioane

Pompa, servodirectie pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Pompa, servodirectie pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Pompa, servodirectie. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Pompa, servodirectie la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Pompele de servodirecție pentru camioane sunt piese din sistemul de direcție și se folosesc pentru a alimenta cu ulei sistemul sub presiune înaltă. Piesa se instalează pe motor și este acționată de arborele cu came. prin urmare, dispozitivul funcționează atât timp cât rulează motorul.

Tipuri de pompe de servodirecție pentru camioane

Cataloagele companiilor producătoare conțin piese cu diverse tipuri de acționare. Acestea pot fi:

  • curea de acționare în V (o curea în formă de V, curea dublă în V sau curea striată mai puternică în V)
  • transmisie.

În cazul vehiculelor comerciale, cel mai adesea se instalează pompele cu palete rotative. Astfel de dispozitive au un model simplu, cu performanță înaltă. Pot fi de două tipuri:

  • cu un singur circuit, care are o performanță scăzută și un preț accesibil.
  • cu circuit dublu, care sunt mult mai eficiente.

În prezent, se pot achiziționa online piese ca au încorporat un rezervor de ulei sau piese care au rezervorul separat, instalat în compartimentul motorului.

Defecțiunile și cauzele lor

Piese pentru camioane, la fel ca și pompele de servodirecție pentru autoturisme, nu au o anumită durată de viață. Dispozitivele se pot deteriora ca urmare a înțepenirii, a slăbirii modului de fixare, a deteriorărilor mecanice de la rotor, a paletelor, furtunurilor sau a garniturilor sau a petelor de rugină ce pot apărea pe elementele din metal. Cel mai adesea motivul este cauzat de nivelul scăzut al lichidului de lucru din sistem sau a calității lui proaste sau din cauza nerespectării intervalelor de înlocuire a uleiului. Alunecarea curelei de transmisie mai poate avea ca motiv instalarea incorectă a piesei.

Cum să detectați defecțiunile

Dacă volanul începe să vibreze atunci când șofați, dacă rotirea volanului necesită efort mai mare sau dacă se aud sunete ciudate, trebuie să înlocuiţi această piesă. Înlocuirea mai este indicată și de prezența de resturi metalice în rezervorul de ulei. Acestea se pot detecta dacă se va extrage filtrul din rezervor.

AUTODOC: achiziții convenabile online

Este posibil să comandați o pompă de servodirecție pentru camion și să intrați în posesia ei într-un timp scurt? Da, este posibil, dacă o cumpărați de la AUTODOC. Npo colaborăm cu un serviciu de livrare expres și expediem toate achizițiile fără întârziere. În plus, în magazinul nostru online, noi avem cu regularitate promoții care vă vor permite să faceți economii. Nu pierdeți ocazia de a vă repara și întreține vehiculul cu adevărat ieftin!