Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Rulment roata / Set pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Rulment roata / Set pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Rulment roata / Set pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Rulment roata / Set vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
 • Camioane Rulment roata / Set mereu la prețuri mici
  Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Rulment roata / Set pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Rulment roata / Set pentru cele mai bune branduri de camioane

Rulment roata / Set pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Rulment roata / Set pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Rulment roata / Set. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Rulment roata / Set la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Rulmentul roții este o componentă a trenului de rulare a camioanelor. Acesta asigură conexiunea mecanică, alinierea și rotația butucului roții pe axă. Calitatea acestui produs influențează în mod direct manevrabilitatea vehiculului, iar o componentă defectă trebuie imediat înlocuită. Componenta nu poate fi reparată. În plus față de componenta în sine, kitul cu rulmentu de roată poate include și inele, sigilii, inele de reținere, capace de protecție, dopuri, garnituri, cuie, cuie spintecate, bolțuri, piulițe etc.

Când trebuie instalat kitul

Componentele sunt foarte fiabile, însă se defectează în timp din cauza sarcinilor mecanice. Atât rulmenții cu bile și cei cu role la autoturisme, cât și rulmenții conici la camioane trebuie înlocuiți datorită abraziunii naturale a metalului sau apariția defectelor pe inel.

Semnele ce indică necesitatea înlocuirii componentelor includ un zbârnâit în timpul mersului, un scârțâit la întoarcerea volanului, pierderea lubrifianților, supraîncălzirea butucului, jocul roții. Dacă observați aceste simptome, prezentați-vă imediat pentru întreținere.

Componentele trebuie instalate conform instrucțiunilor din manualul de reparații. În majoritatea cazurilor, componentele pot fi înlocuite numai pe partea care necesită înlocuire.

Producători renumiți de kituri

Componentele sunt realizate sub următoarele branduri:

 • polonez Kamoka;
 • olandez A. B. S.;
 • german Vaico, Ridex;
 • francez SNR;
 • suedez SKF;
 • danez JP Group etc.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Căutați un magazin online de unde să cumpărați online avantajos și fără bătăi de cap? Bine ați venit la AUTODOC. Am creat un site intuitiv și o aplicație mobilă, de unde puteți găsi și cumpăra ușor diverse produse. Toate produsele din catalog au prețuri rezonabile, iar multe componente se bucură de promoții, fapt ce vă permite să economisiți și mai mult la cumpărare. Deveniți clientul AUTODOC chiar astăzi și cumpărați ieftin și confortabil kituri de rulmenți de roată, amotizoare, discuri de frână, plăcuțe și alte piese pentru vehiculele de marfă.