Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Stabilizator / Elemente pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Stabilizator / Elemente pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Stabilizator / Elemente pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Stabilizator / Elemente vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Stabilizator / Elemente mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Stabilizator / Elemente pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Stabilizator / Elemente pentru cele mai bune branduri de camioane

Stabilizator / Elemente pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Stabilizator / Elemente pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Stabilizator / Elemente. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Stabilizator / Elemente la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Bara de stabilizare asigură reducerea balansului camionului la viraje în viteză mare. Modelul implică o tijă goală în formă de U care este fabricată din oțel de arc și bare de stabilizare prevăzute cu articulații cu bile.

Tipuri

Produsele pe care le găsiți în cataloagele companiilor producătoare pot fi diferite, în funcție de următoarele caracteristici:

  • Axul de instalare. În funcție de modelul suspensiei, atât barele de stabilizare de pe față cât și cele de pe spate se pot folosi pe camioane. Cel mai des, acest tip de piesă se instalează numai pe axul frontal.
  • Rigiditate. Aceasta se determină în funcție de proprietățile materialului din care aceste piese sunt fabricate, de forma tijei și de particularitățile de instalare. Cu cât este mai rigidă piesa, cu atât mai mare este unghiul de curbură al camionului. Suplimentar cu rigiditatea fixă, sunt disponibile pentru comenzi online și produse cu proprietăți variabile. Datorită prezenței cilindrilor cu acțiune hidraulică sau dinamică, aceste dispozitive se pot regla în funcție de suprafața drumului și de stilul de șofat.
  • Dimensiuni. De exemplu, diametrul unei piese de camion poate fi de 60 mm, în timp ce dimensiunea piesei similare pentru barele de stabilizare a autoturismelor este adesea doar de 10 mm.

Disfuncționalități și motivele lor

Companiile producătoare nu specifică durata de viață pentru acest tip de dispozitiv. Piesele se înlocuiesc dacă este necesar acest lucru. de exemplu, tija se poate uza ca urmare a deformării sau oxidării. Motivele defecțiunilor mecanice sunt accidentele de circulație, rularea camionului la viteze mari pe drumuri de proastă calitate sau lovirea de obstacole. Urmele de corodare apar în condiții de umiditate mare. Datorită uzurii naturale, uneori stabilizatoarele se pot roade iar bucșele își vor pierde din elasticitate.

Cum să detectați defecțiunile

Defecțiunile pot fi indicate de către sunetul de ciocănituri ce se aud la suspensie și de scârțâituri în timpul manevrelor. În unele cazuri camionul poate aluneca la frânare sau la viraje. Pentru a se detecta la timp și pentru a se evita defectarea pieselor suspensiei, se recomandă a se efectua mentenanțe regulate. Specialiștii vor inspecta piesele și le vor înlocui dacă este necesar.

AUTODOC: achiziții convenabile online

Ați dori să achiziționați bare anti-rulare sau alte piese componente la prețuri rezonabile? Înregistrați-vă pe magazinul online AUTODOC pentru că aici avem prețuri accesibile, ne încântăm în mod regulat clienții cu promoții profitabile și asigurăm posibilități pentru livrarea gratuită. Plasați comanda dvs online pe pagina noastră web sau prin aplicația de telefon mobil și veți putea achiziționa tot ce aveți nevoie pentru întreținerea și reparația camionului dvs la prețuri mici.