Plus
Încercați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. este gol

Uscator aer / Cartus pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Uscator aer / Cartus pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Uscator aer / Cartus pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Uscator aer / Cartus vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
  • Camioane Uscator aer / Cartus mereu la prețuri mici
    Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Uscator aer / Cartus pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Uscator aer / Cartus pentru cele mai bune branduri de camioane

Uscator aer / Cartus pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai mult
Uscator aer / Cartus pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Uscator aer / Cartus. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Uscator aer / Cartus la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

La camioane, spre deosebire de autoturisme, se folosește sistemul de frânare pneumatic. Filtrul dezumidificator este parte din acest sistem. Acesta îndepărtează umezeala din aerul ce vine de la compresor. Acest lucru reduce corodarea componentelor și, în consecință, costurile reparării lor.

Tipuri de filtre dezumidificator pentru camioane

Elementul principal al acestei componente îl constituie cartușul filtru dezumidificator pentru camioane. Acesta reprezintă un container cu umplutură granulată, care absoarbe umezeala. Aceasta poate fi:

  • Zeolit. Își menține proprietățile și după depozitare îndelungată.
  • Silicagel. Granulele sunt rezistente la deteriorarea mecanică.

În funcție de prezența elementelor suplimentare, componentele de schimb pot fi:

  • Combinate cu separator de ulei. În acest caz există două filtre în aceeași carcasă. Unul dintre ele este folosit pentru îndepărtarea particulelor străine din aer înainte ca acesta să intre în dezumidificator. Acest lucru reduce considerabil probabilitatea defectării componentelor sistemului de frânare, reducându astfel costurile de întreținere.
  • Standard. Își îndeplinesc doar funcția lor directă. Sunt cele mai răspândite, în majoritatea cazurilor având preț mic.

Defecte și cauze

De-a lungul timpului, materialul absorbant își pierde capacitatea de absorbție a umezelii. Acest lucru se datorează faptului că în timpul operării acumulează o grămadă de lichid. Dacă acesta îngheață în timpul iernii, dezumidificatorul poate să cedeze. Acest lucru se întâmplă când este oprită căldura.

Adesea filtrul încetează să își mai îndeplinească sarcina din cauza gresării granulelor. Motivul acestui lucru îl constituie eliminarea crescută de ulei de la compresor.

Filtrul dezumidificator pentru camion poate să se defecteze din cauza defecțiunii supapei de verificare. Acest element transmite aerul uscat către receptori. De exemplu, supapa se poate înfunda din cauza funcționării necorespunzătoare a compresorului.

Cum detectăm defecțiunile

Necesitatea instalării unui cartuș nou poate fi indicată de condensul format în receptor. Pentru a-l verifica, deschideți supapa de scurgere. Acest lucru trebuie realizat conform instrucțiunilor producătorului. Starea receptorului trebuie verificată zilnic. Filtrul trebuie înlocuit cel puțin o dată pe an, la începutul iernii. Dezumidificatorul este de obicei înlocuit în ansamblu atunci când se defectează supapa.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Doriți să cumpărați un filtru dezumidificator sau cartuș pentru camionul dumneavoastră? Plasați comanda în magazinul online AUTODOC chiar astăzi, iar noi vă vom livra produsele rapid. Aveți nevoie de ajutor în alegerea unei componente din catalog? Specialiștii noștri calificați vă vor oferi cu plăcere informațiile necesare. Căutați să cumpărați componente de calitate înaltă la prețuri mici? Cumpărați în timpul promoțiilor!

loader Vă rugăm să aşteptaţi...