Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Curea transmisie cu caneluri / Set pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Curea transmisie cu caneluri / Set pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Curea transmisie cu caneluri / Set pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Curea transmisie cu caneluri / Set vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Curea transmisie cu caneluri / Set pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Curea transmisie cu caneluri / Set pentru cele mai bune branduri de camioane

Curea transmisie cu caneluri / Set pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Curea transmisie cu caneluri / Set pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Curea transmisie cu caneluri / Set. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Curea transmisie cu caneluri / Set la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Cureaua Poli-V transmite cuplul motor de la fulia arborelui cotit către echipamentul auxiliar: alternator, servodirecție, aer condiționat, pompă de apă. Articolul reprezintă un strat din cauciuc cu nervuri longitudinale în formă de V și un strat protector din ulei și material rezistent la căldură. Înafară de componenta în sine, kit-ul cu curea Poli-V pentru camioane mai conține un întinzător și rola întinzător, amortizor vibrații și elemente de fixare.

Când instalați kit-ul

Produsele destinate camioanelor au o putere de transmisie mai mare decât curelele Poli-V pentru autoturisme. Numărul nervurilor la componentele pentru camioane este de 8 sau mai mult. În plus, componentele sunt adesea realizate folosindu-se fire rezistente la uzură, care asigură rezistența la sarcinile de șoc. În ciuda acestor lucruri, toate elementele mecanismului de transmisie sunt supuse uzurii. Prin urmare, unitatea se recomandă a fi întreținută de obicei la fiecare 100 000 de kilometri parcurși.

Necesitatea instalării unui kit nou poate fi determinată și de expirarea duratei de viață a fuliilor și amortizoarelor: nealinierea și blocarea datorate uzurii. În plus, componentele pot fi deteriorate și la impactul puternic. În cazul ruperii neașteptate a curelei de transmisie, elementele trebuie schimbate în set. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unei sarcini sporite asupra motorului camionului, sau funcționarea frecventă a acestuia în gol.

Producători renumiți de kit-uri de curele Poli-V

Cele mai bune kit-uri, care să asigure o funcționare fiabilă și sigură a camioanelor, le găsiți în special în cataloagele producătorilor precum:

  • Contitech;
  • Bosch;
  • Autex;
  • Gates;
  • SKF.
AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de piese auto durabile. Reparația rapidă și fiabilă a oricărui vehicul nu mai este acum o problemă. Puteți cumpăra în special kit de curea Poli-V pentru camioane, chiar astăzi, la un preț avantajos. Încercăm să ne surprindem clienții cu promoții și reduceri cât mai des posibil și să le oferim posibilitatea de livrare gratuită. Plasați chiar acum comanda online și convingeți-vă că produsele de înaltă calitate pot fi și foarte ieftine.