Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Rola ghidare / conducatoare pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Rola ghidare / conducatoare pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Rola ghidare / conducatoare pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Rola ghidare / conducatoare vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Rola ghidare / conducatoare pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Rola ghidare / conducatoare pentru cele mai bune branduri de camioane

Rola ghidare / conducatoare pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Rola ghidare / conducatoare pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Rola ghidare / conducatoare. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Rola ghidare / conducatoare la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Rola ghidare pentru camioane stabilește traiectoria curelelor de transmisie. Se poate comercializa separat sau în kit.

Tipuri de role ghidare pentru camioane

După scop:

  • Pentru cureaua Poli-V. În funcție de tipul elementului folosit la curelele de transmisie, acestea pot fi plate sau pot avea cavități pentru nervuri. Durata de viață reprezintă, în medie, 70-80 de mii de km parcurși.
  • Pentru cureaua de distribuție. Construcția acestora presupune prezența cavităților pentru dinți. Înlocuirea trebuie realizată la fiecare 75-100 de mii de km parcurși.

După material:

  • polimerice - rezistă bine la contactul cu umezeala;
  • metalice - sunt mai rezistente la stresul mecanic.

Aceste produse se disting, deasemenea, după dimensiune. De obicei, producătorul specifică lățimea și diametru exterior. Aceste dimensiuni ar trebui să corespundă parametrilor mecanismului de transmisie al camionului.

Defecțiuni și cauze

Aceste componente, la fel ca și rolele ghidare pentru autoturisme, trebuie înlocuite împreună cu curelele de transmisie, întrucât acestea se uzează. Procesul de uzură poate fi accentuat de sarcinile excesive asupra unității, determinând ruperea componentei.

Deteriorările mecanice asupra părții exterioare a componentei pot apărea si în urma contactului cu un corp străin, cum ar fi o piatră. Părțile de ghidare laterale se pot deforma ca rezultat al instalării necorespunzătoare a componentei.

Cum detectăm defecțiunile

Starea accesoriilor trebuie verificată la fiecare 15 mii de km parcurși. Dacă în timpul inspecției se constantă rotirea liberă a componentei și zgomot, aceasta trebuie înlocuită. De regulă, componentele mecanismului de distribuție nu se verifică fără un motiv întemeiat. O problemă a componentei acestei unități o poate indica zgomotul străin din timpul operării motorului. În acest caz trebuie să vă adresați unui service auto, fără să așteptați revizia planificată.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online veți găsi să cumpărați ieftin o mulțime de piese auto. De aici puteți comanda rolă ghidare și alte produse pentru vehicule comerciale. Pe perioada promoțiilor veți putea beneficia de prețuri incredibil de mici. Dacă aveți nevoie de ajutor în găsirea piesei potrivite, nu ezitați să contactați specialiștii AUTODOC prin intermediul chat-ului online sau telefonic. Echipa serviciului nostru de asistență clienți vă va ajuta cu plăcere să găsiți orice piesă de care aveți nevoie pentru repararea camionului dumneavoastră.