Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Filtru aer habitaclu pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Filtru aer habitaclu pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Filtru aer habitaclu pentru camioane ieftin
 • Cumpărați Filtru aer habitaclu vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
  Comandă sigură 200 de zile
 • Camioane Filtru aer habitaclu mereu la prețuri mici
  Garanție "Cel mai bun preț"
Catalog Filtru aer habitaclu pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Filtru aer habitaclu pentru cele mai bune branduri de camioane

Filtru aer habitaclu pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe
Filtru aer habitaclu pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru
Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Filtru aer habitaclu. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Filtru aer habitaclu la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Filtrele de habitaclu pentru camioane curăță aerul ce intră prin găurile ventilatorului de praf, care este prezent din abundență pe drumurile prăfuite si pe margine. În plus, acestea previn pătrunderea substanțelor periculoase conținute în gazele de eșapament, a polenului și altor alergeni în habitaclu.

Tipuri de filtre de habitaclu pentru camioane

Componentele din cataloagele producătorilor pot avea diferite elemente de filtrare:

 • Hârtie. Aceastea protejează doar împotriva prafului și funinginei, fiind relativ ieftine.
 • Cărbune. Previn pătrunderea în habitaclu nu doar a prafului, ci și a compușilor toxici din grupa benzenului și fenolului, a oxidului de azot, sulf. Acestea elimină eficient mirosurile neplăcute. Constă mai mult decât elementele de filtrare din hârtie.

După metoda de filtrare, componentele pot fi:

 • Mecanice. Îndepărtează particulele mari de murdărie.
 • De adsorbție. Au un strat suplimentar, de regulă din carbon activ, care absoarbe gazele și mirosurile neplăcute.
 • Electrostatice. Datorită elementului de filtrare electrifiat, acestea atrag și rețin chiar și cele mai mici particule. Aceste elemente prezintă o eficiență sporită.

La fel ca și elementele de filtrare pentru autoturisme, cele pentru camioane pot avea carcasă de formă și grosime diferită.

Defecțiuni și cauze

În timpul operării vehiculului, suprafața de lucru a componentei se înfundă inevitabil, în special în cazul expunerii frecvente la ulei și apă. Intervalul standard pentru înlocuire este de o dată pe an, înainte de vară. Pentru camioanele exploatate în mod frecvent în zone prăfuite, acest interval se reduce aproape la jumătate. Carcasa poate fi deteriorată în urma instalării necorespunzătoare sau a unui accident rutier.

Cum detectăm defecțiunile

Primul semn care indică necesitatea înlocuirii filtrului de habitaclu este mirosul neplăcut, ca cel de mucegai, din habitaclu. Starea componentei trebuie verificată și în cazul formării de condens pe geamuri, sau în cazul fluxului de aer întrerupt în habitaclu. Murdăria și deteriorarea pot fi ușor observate la o inspecție. În ambele cazuri nu se poate repara, ci componenta trebuie înlocuită cu una nouă.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Doriți să cumpărați rapid filtru de habitaclu pentru camion și alte componente? Cumpărați-le din magazinul online AUTODOC! Echipa serviciului nostru de asistență clienți vă va ajuta cu plăcere să găsiți piesa potrivită, pentru a fi livrată cât mai curând posibil. În perioada promoțiilor, prețurile noastre sunt incredibil de mici. Alegeți AUTODOC și cumpărați mai mult cu mai puțin!