Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Cupla ventilator pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Cupla ventilator pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Cupla ventilator pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Cupla ventilator vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Cupla ventilator pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Cupla ventilator pentru cele mai bune branduri de camioane

Cupla ventilator pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Cupla ventilator pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Cupla ventilator. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Cupla ventilator la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Vasocuplajele transmit cuplul de la arborele camionului, prin schimbarea, dacă este necesară, a frecvenței de rotație a lamelor. Piesa reacționează la temperatura motorului și îi ajustează răcirea. Funcționează, de asemenea, ca un amortizor atunci când pornește sau oprește lamele. Piesa funcționează datorită interacțiunii dintre gelul de silicon care umple rezervorul cu discurile plate din interiorul carcasei. Piesa se bazează pe un senzor bimetalic care se extinde și se contractează în funcție de temperatură.

Tipuri

Produsele diferă în funcție de:

  • diametru;
  • înălțime;
  • numărul de orificii de montare.

Piesele trebuiesc alese în strictă conformitate cu brandul și cu modelul camionului.

Defecțiuni și motivele acestora

Piesele nu necesită servisare și pot funcționa fără probleme timp de mulți ani. În plus, piesele pentru camioane sunt mult mai puternice și mai rezistente la uzură în comparație cu vasocuplajele de pe autoturisme.

Piesele pot necesita înlocuire ca urmare a efectelor factorilor externi cum ar fi accidentele rutiere sau ancrasările grave. Defecțiunile pot include breșe mari în articulații, deteriorarea mecanică a garniturilor și urme de rugină pe senzorul bimetalic.

Atunci când îmbinarea elementelor este distrusă, este posibil să apară scurgeri de lichid de lucru. În plus, în unele cazuri rare, piesa se poate strica atunci când se schimbă proprietățile gelului.

Cum să detectați defecțiunile

Orice fel de defecțiuni la vasocuplaje duc la deteriorări ale sistemului de răcire și pot provoca supraîncălzirea motorului. Acest lucru este indicat de martorul luminos din panoul de bord. Puteți verifica defecțiunea la un service auto prin diagnoza ce trebuie să includă și analiza vitezei de rotație a paletelor.

Se pot auzi și sunete ciudate precum șuierături din zona motorului încălzit. Dacă mecanismul de răcire este forțat să funcționeze atunci când motorul este încă rece, acest lucru poate evidenția schimbarea proprietăților conținutului de silicon.

AUTODOC: achiziții convenabile online

În magazinul online AUTODOC puteți achiziționa ieftin orice tip de piesă de care aveți nevoie pentru repararea și servisarea camionului dvs de la orice tip de brand. Prețurile noastre mici cât și promoțiile regulate vor fi surprize pentru dvs. Alegeți produsele potrivite din catalog și plasați chiar astăzi comanda dvs online pentru a achiziționa vasocuplaje sau alte piese componente auto pentru camionul dvs la un raport bun de cost -eficiență.