Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Termostat / Garnitura pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Termostat / Garnitura pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Termostat / Garnitura pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Termostat / Garnitura vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Termostat / Garnitura pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Termostat / Garnitura pentru cele mai bune branduri de camioane

Termostat / Garnitura pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Termostat / Garnitura pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Termostat / Garnitura. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Termostat / Garnitura la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Termostatul unui camion menține temperatura optimă a lichidului de răcire în timpul diverselor moduri de rulare a motorului. În mod particular, asigură încălzirea rapidă a motorului după pornire. De regulă, acest produs se vinde în kit cu o garnitură rezistentă la impactul chimic.

Tipuri

  • Cu carcasă. Acestea se conectează la furtunurile din sistemul de răcire. Carcasa este fabricată din alamă sau din aluminiu. Primul tip este foarte rezistent la substanțele corozive și foarte durabil în timp ce al doilea material este ușor. Termostatele pentru autoturisme se mai fabrică și în carcase din plastic.
  • Fără carcasă. Acestea se montează într-un anumit loc din blocul cilindric.

Defecțiuni și motivele acestora

Acest dispozitiv este expus deteriorării cauzate de către rugină și ancrasării ca urmare a depunerilor. deteriorarea este rezultatul folosirii de antigel impropriu sau din caza amestecării de lichide de răcire de diverse tipuri. Ca urmare a ancrasării, aceste piese se pot înțepeni prin pozițiile de mijloc sau la extreme.

Cum să detectați defecțiunile

O defecțiune este, de obicei, indicată de supraîncălzirea sau răcirea exagerată a motorului. În primul caz, se va aprinde martorul respectiv pe panoul de bord. În plus față de acest lucru, se va simți prezența unui miros de lichid de lucru în cabină. În cel de al doilea caz, va crește consumul de combustibil.

Cea mai simplă verificare este cea prin inspecția furtunurilor care merg către radiator imediat ce se pornește motorul. Dacă acesta se încălzește încet, înseamnă foarte probabil că termostatul camionului nu mai este în regulă.

Informații mai detaliate despre funcționarea dispozitivului se pot obține prin diagnoza cu scaner efectuată la sistemul de control electric. Pentru a face însă această inspecție, trebuie să contactați specialiștii în reparații de camioane. Chiar dacă nu există simptome de defecțiune, se recomandă a se înlocui această piesă după 100,000 km parcurși sau după 5 ani de funcționare.

AUTODOC: achiziții convenabile online

În magazinul nostru online puteți alege și achiziționa un termostat dar și alte piese auto rapid, pentru camionul dvs. Mulțumită prețurilor accesibile la toate produsele din catalogul nostru, vă veți repara vehiculul ieftin. Iar în cazul în care mai aveți nevoie de alte informații despre produsele care vă interesează, despre termenii de plată sau despre promoțiile curente, vă rugăm să îi contactați pe specialiștii noștri din serviciul de suport pentru clienți, pe chat-ul nostru online.