Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Pompa apa / Garnitura pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Pompa apa / Garnitura pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Pompa apa / Garnitura pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Pompa apa / Garnitura vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Pompa apa / Garnitura pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Pompa apa / Garnitura pentru cele mai bune branduri de camioane

Pompa apa / Garnitura pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Pompa apa / Garnitura pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Pompa apa / Garnitura. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Pompa apa / Garnitura la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Identic cu pompa de apă de la automobile, pompa de la camioane este necesară pentru a asigura circulația forțată a antigelului în sistemul de răcire al motorului. Lichidul se mișcă ca urmare a forței centrifuge.

Tipuri

Cataloagele companiilor producătoare includ produse de diferite modele, astfel încât există următoarele tipuri de piese:

  • în carcase separate;
  • integrate în blocul cilindric.

Aceste dispozitive se activează de către motor prin intermediul unei curele sau a unui lanț. Carcase este fabricată din diverse materiale, cum ar fi:

  • fontă;
  • aluminiu.

Puteți achiziționa online aceste piese cu echipament suplimentar, de exemplu, cu ventilator pentru o răcire mai bună a aerului. În plus, un kit poate include și o garnitură pentru pompa de apă a camionului. Aceasta este, de obicei, fabricată din paronit, din hârtie sau din cauciuc.

Defecțiuni și motivele acestora

Durata, în medie, a vieții acestei piese este de 120,000 de kilometri parcurși. Folosirea unui fluid de răcire de slabă calitate poate conduce la defectarea în ritm prematur a piesei. Va produce formarea de depuneri pe pereți, defectări mecanice ale elementelor pompei, deteriorarea rulmenților și distrugerea rotorului. Defectarea pompei de apă a camionului poate, de asemenea, fi produsă de către funcționarea continuă și prelungită a motorului la putere maximă.

În timpul funcționării, vor apărea inevitabil urme de rugină pe părțile metalice. Atunci când nu există o servisare corectă, acest lucru va duce la pierderea strânsorii sistemului și la scurgeri de antigel. Legătura fiabilă dintre piese poate fi întreruptă din cauza vibrației constante a motorului.

Cum să detectați erorile

O eventuală eroare poate fi indicată prin sunete ciudate în timpul funcționării piesei, prin scurgeri de antigel și prin creșterea temperaturii motorului. În cazul din urmă, acest lucru va fi indicat de către martorul de semnalizare din bord. În acest caz, trebuie instalată o nouă piesă imediat pentru a se evita defecțiuni serioase cât și reparații costisitoare la motor.

AUTODOC: achiziții online convenabile

Puteți comanda în magazinul nostru online o pompă de apă pentru camioane cât și multe alte piese la prețuri accesibile. Departamentul nostru competent de asistență pentru clienți vă va ajuta bucuroși să alegeți produsele care se potrivesc ideal cu caracteristicile tehnice ale vehiculului dvs. Aruncați un ochi pe promoțiile  pe care le avem la AUTODOC și care vă vor permite să achiziționați orice produs chiar mult mai ieftin.