Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
11-0418
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Vas de expansiune lichid racire pentru camioane

Selectați vehiculul dumneavoastră comercial
Pentru a găsi Vas de expansiune lichid racire pentru camioane sau alte vehicule comerciale și pentru a asigura compatibilitatea perfectă, vă rugăm selectați mai jos modelul.
1
2
3
Informații suplimentare
Comandați Vas de expansiune lichid racire pentru camioane ieftin
  • Cumpărați Vas de expansiune lichid racire vehiculele comerciale ieftin, cu drept de retur în decurs de 200 de zile
    Comandă sigură 200 de zile
Catalog Vas de expansiune lichid racire pentru camioane - alegeți din magazinul online AUTODOC

Vas de expansiune lichid racire pentru cele mai bune branduri de camioane

Vas de expansiune lichid racire pentru vehiculele comerciale de calitate înaltă: branduri de TOP

Mai multe

Vas de expansiune lichid racire pentru camioane: cele mai vândute produse din catalogul nostru

Aceste articole sunt cele mai cumpărate din catalogul de Vas de expansiune lichid racire. Gama vastă de produse, de la cele mai bune branduri, vă va ajuta să alegeți Vas de expansiune lichid racire la preț avantajos, care să se potrivească perfect camionului sau vehiculului dumneavoastră comercial.

Vasul de expansiune al unui camion este un element important al sistemului de răcire a lichidului pentru motor. Permite compensarea modificărilor ce apar în antigel ca urmare a variațiilor de temperatură.

Tipuri

Cataloagele includ modele care sunt fabricate din diverse materiale cum ar fi:

  • Plastic, care sunt cel mai larg folosite. De obicei, rezervoarele din plastic sunt translucide, lucru care permite monitorizarea mai ușoară a cantității de lichid.
  • Metal, care sunt piese care durează mult mai mult. Companiile producătoare folosesc, de obicei, oțel inoxidabil și aluminiu. Primul este mult mai rezistent la corodare iar cel de-al doilea are un preț relativ mai ieftin.

Piesele au diverse capacități. De obicei, vasele de expansiune de pe camioane sunt mult mai mari în comparație cu cele de pe autoturisme.

Disfuncționalități și motivele acestora

Durata de viață a acestor piese nu este strict limitată. Piesa trebuie înlocuită în cazul în care își pierde integritatea. deteriorarea poate fi cauza unor căderi semnificative de presiune, a temperaturilor înalte și a substanțelor agresive.

Cum să detectați erorile

Starea nesatisfăcătoare a unui rezervor poate fi indicată printr-un miros specific de lichid de răcire în interiorul cabinei și prin scăderea accelerată a nivelului de antigel. În această situație, trebuie neapărat o inspecție a rezervorului.  de obicei, crăpăturile sunt ușor de detectat pentru că praful se lipește foarte ușor de lichidul scurs. În acest caz, trebuie să achiziționați un vas de expansiune pentru camionul dvs cât se poate de repede și să solicitați din partea specialiștilor în servisarea camioanelor pentru a îl înlocui pe cel vechi.

AUTODOC: achiziții convenabile online

În magazinul nostru online, piesele pentru camioane de diverse branduri și modele se vând ieftin. Veți avea ocazia să reduceți astfel costurile de reparație a vehiculului dvs și, în plus, pot fi și mai reduse dacă plasați comanda dvs online în timpul promoțiilor. Folosiți-vă de avantajele oferite de către AUTODOC chiar astăzi!